Overig
Er is van alles te doen in Olst-Wijhe. Vind hier een breed aanbod aan activiteiten.
Zoeken
Datum  
Jeugdhonk Olst
Elke vrijdagavond is er van 19.00 tot 22.30 uur, gezelligheid voor de jeugd vanaf groep 8. Denk aan muziek, pingpong, voetbal- en airhockey tafel, playstation, biljarttafel of gewoon chillen. Het jeugdhonk zit aan de achterkant van het Holstohuus. De ingang is via het hek aan de Jan Schamhartstraat. Er zijn blikjes frisdrank verkrijgbaar en chips en snoep (uit een snoepautomaat) tegen een betaalbare prijs. Er zijn per avond altijd minimaal 2 vrijwilligers aanwezig die toezicht houden, maar ze zijn geen oppas.
Vr. 24 mei, 19:00 + meer data Holstohus
      Jan Schamhartstraat 5
meer...
IJsseltheaterfietstocht met de bus
Op zaterdag 25 mei toch naar de IJsseltheaterfietstocht? Dat wordt voor u geregeld. We verzamelen zaterdagochtend 25 mei bij het Holstohus Olst waar we in Eetkamer ‘Hier is ut’ een kop koffie of thee drinken. Om 9.45 uur vertrekken we met de bus naar Broekland voor de eerste voorstelling. Wanneer die voorstelling is afgelopen is het tijd voor een lekkere lunch bij De Logtenberg op de Boerhaar en vervolgens rijden we naar de voorstelling in Wesepe. KORTOM 09:00 uur verzamelen bij Holstohus – Koffie/thee bij Eetkamer ‘Hier is ut’ 09.45 uur vertrek naar voorstelling Broekland 11:15 uur vertrek naar De Logtenberg Boerhaar 13:00 uur vertrek naar voorstelling Wesepe 13:45 uur vertrek naar Holstohus Olst Aanmelden voor 17 mei bij Monique de Gier/Carla Leurink doemee@uthuus.nl of 06 13454151
Za. 25 mei, 09:00 Holstohus
      Jan Schamhartstraat 5
meer...
Zaterdag 25 mei Open Dag Wijhe'92 in samenwerking met ut Huus
Op zaterdag 25 mei organiseert Wijhe‘92 in samenwerking met ut Huus van 10:00 tot 12:30 een leuke ochtend waarbij leden maar zeker ook niet-leden welkom zijn. Iedereen van jong tot oud heeft de kans om kennis te maken met de verschillende sporten die Wijhe ‘92 aanbiedt. We bieden clinics aan op de verschillende sporten handbal, voetbal en volleybal die door onze trainers worden verzorgd. Kom gezellig langs om zelf mee te doen of om gewoon eens een kijkje te nemen hoe dit wordt aangeboden of om alleen informatie te krijgen over het sporten bij Wijhe’92. Naast de clinics is catering aanwezig en zijn er andere leuke activiteiten waar je aan kan deelnemen. Het doel van deze dag is onder andere om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met Wijhe’92. De open dag vindt plaats op de sportvelden van Wijhe’92. Bij onverhoopt slecht weer, wordt er uit geweken naar de sporthal. WAT BIEDT WIJHE ’92 DE ASPIRANT SPORTER? Een actieve, grote en goed georganiseerde sportvereniging waar iedereen welkom is. Binnen de vereniging voelen we ons samen verantwoordelijk voor een fijne vereniging. Je kunt er prettig sporten, zowel prestatief als recreatief, én gezelligheid na de wedstrijd is bij ons ook belangrijk. VERSCHILLENDE MOGELIJKHEDEN We bieden binnen de drie sporten verschillende mogelijkheden variërend van alleen trainen, op een klein veld sporten (4x 4), met leeftijdsgenoten (bijvoorbeeld 35 plus of 45 plus), recreatief of prestatief, binnen (sporthal) of buiten (beachsporten), G-sport (voetbal en handbal) én nieuwe vormen zoals bijvoorbeeld walking voetbal etc. OPGEVEN OPEN DAG Graag vooraf aanmelden, dit kan tot en met woensdag 22 mei per mail bij stagiare@uthuus.nl. Graag je naam en leeftijd vermelden zodat we hier rekening mee kunnen houden met betrekking tot de organisatie van deze dag. Als je vergeten bent om je aan te melden, dan ben je ook van harte welkom op de 25e mei. Voor leden van Wijhe’92 geldt: neem die ochtend een vriend of vriendin mee of een buurman of buurvrouw die nog niet sport bij Wijhe’92. Deelname en entree is gratis.
Za. 25 mei, 10:00 Wijhe'92
      Zandhuisweg 8
meer...
Voorspeelmiddag muziekschool
Voorspeelmiddag Muziekschool Olst Wijhe Muziekschool Olst Wijhe houdt zondagmiddag 26 mei haar jaarlijkse voorspeelmiddag. Leerlingen piano, zang, saxofoon en dwarsfluit zullen laten horen wat zij in hun mars hebben. Zij hebben zich een jaar lang met plezier in de muziek ontwikkeld en willen dat graag met jullie delen. Iedereen is van harte welkom om 15.00 uur in het Holstohus in Olst, de zaal gaat open om 14.45 uur. Entree is gratis, een vrije gift na afloop wordt op prijs gesteld.
Zo. 26 mei, 14:30 Holsthus
      Jan Schamhartstraat 5
meer...
Aan tafel bij
Iedere derde vrijdag van de maand een ander thema en een andere kok die de avond invult van Aan Tafel Bij. In januari hadden we een Boliviaanse Avond met Latijns-amerikaanse muziek, in februari een New Orleans Avond in maart staat een Indische avond met buffet en muziek op het programma, in april een Bosnische avond en in mei is het thema veganistisch.
Vr. 21 juni, 18:00 Eetkamer 'Hier is ut'
      Jan Schamhartstraat 5
meer...
BARRELHOUSE Afscheidstour 2024
De een-na-laatste show Geen podium te klein, geen festival te groot In 50 jaar speelde Barrelhouse meer dan 2.000 concerten, steeds in dezelfde bezetting. Geen zaal was te klein, geen festival te groot. De band bouwde een enorme live reputatie en won met hun muziek tweemaal een Edison. Met hun afscheidstour in 2024 spelen ze nog eenmaal op hun favoriete podia, waaronder Cpunt in Hoofddorp. Wat begon met een jamsessie op een zondagmiddag in Alkmaar en een eerste optreden in Mahogany Hall in Edam in 1974 groeide uit tot een band met een enorme live reputatie. In de loop van 50 jaar heeft Barrelhouse liefst 12 albums en een dvd opgenomen. In 2017 ontving de band voor het album ‘Almost There’ een Edison. En ook de in 2019 verschenen verzamelbox ‘45 Years on the Road’ werd bekroond met een Edison. Voor het 50-jarig bestaan blijft het motto ongewijzigd: enthousiasme en opwinding alsof het een eerste optreden is. Dit altijd met de prachtige krachtige en warme stem van Tineke, de achteloze technische beheersing van John en Guus, de stuwende piano van een fel hamerende Han, en het zowel opzwepende als subtiele ritme van Bob en Jan Willem. Geen zaal is te klein, geen festival te groot. In 2024 gaat Barrelhouse dat nog één keer doen. De laatste tour, op de podia waar ze graag kwamen. Wees erbij! Barrelhouse 1974-2024 Tineke Schoemaker (zang) Johnny LaPorte (gitaar) Han van Dam (piano) Guus LaPorte (gitaar) Bob Dros (drums) Jan Willem Sligting (bas, contrabas en accordeon)
Za. 07 december, 20:30 Holstohus
      Jan Schamhartstraat 5
meer...
  Vorige
Volgende