Actief
In Olst-Wijhe bruist het van actieve mensen die in beweging blijven door te sporten, bewegen, in de natuur te verblijven of als vrijwilliger steun bieden. Olst-Wijhe is een rijke gemeenschap met een veelvoud aan activiteiten in alle kernen van de gemeente.
zoeken
Datum kiezen
ATC Wijhe biedt Zomer Challenge 2021
Dat tennissen momenteel een populaire sport is merken ze ook bij ATC Wijhe. “We hebben afgelopen jaar veel nieuwe leden mogen verwelkomen”, aldus voorzitter Jetze de Witte. “We stimuleren nieuwe leden om meteen ook een aantal lessen te nemen zodat ze niet alleen al snel een aardige bal kunnen slaan maar ook direct in contact komen met andere leden waar ze verder mee kunnen spelen. Veel beginners zijn zo enthousiast over de lessen die door onze professionele trainers worden gegeven dat ze daarna bij hun blijven trainen en zo snel hun niveau verder verbeteren. Bovendien hebben we een heel gezellige club met betrokken leden”. Na het succes van vorig jaar biedt ATC Wijhe ook nu weer de Zomer Challenge aan. Deze actie is niet alleen voor voetballers, handballers of andere teamspelers die een aantal maanden willen tennissen maar ook voor anderen die met de tennissport en onze club kennis willen maken. De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap van vier maanden in de maanden juni, juli, augustus en september waarbij spelers vrij kunnen tennissen wanneer het hen uitkomt. Bovendien krijgen deze leden ook nog eens 5 tennislessen van gecertificeerde trainers!! Deelnemers kunnen zich individueel of met teamgenoten inschrijven voor €49 p.p. Voor meer informatie of aanmelden mail actie@atcwijhe.nl, bel 06-15960273 (ledenadministratie) of kijk op de website. Inschrijven kan tot 6 juni. Let op: er zijn dit jaar maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!
Wo. 22 september, 08:00 + meer data Tenniscomplex ATC Wijhe
      Tuterie 1A
meer...
Beweegroute
Wil je actief blijven, maar niet vastzitten aan een vast beweegmoment? Dan is de laagdrempelige Fysio Olst Beweegroute echt iets voor jou. Loop de route binnen een half uur, op het moment dat het jou uitkomt. Heerlijk in de buitenlucht! Leuk voor jong en oud, alleen of gezellig in een groepje. doe mee en kom in beweging. Meedoen is helemaal gratis. De folder is onder openingstijden op de halen in de fysiotherapiepraktijk of te downloaden op de website. (www.fysiotherapie-olst.nl)
Wo. 22 september, 08:00 + meer data Fysiotherapiepraktijk Olst
      Watertorenstraat 8
meer...
T.Groters 40+ dubbel tennistoernooi
De afdeling Tennis van S.V. Welsum organiseert in oktober weer het traditionele 40+ dubbeltoernooi. Het staat alom bekend om zijn gezelligheid en niet te vergeten de heerlijke appeltaart. Je kunt je ervoor inschrijven via www.toernooi.nl. Daar vind je verder ook alle gegevens. Dit jaar is er als pilot een 60+ categorie voor de herendubbel-8, dames-dubbel-8 en mix-8. En voor het eerst zijn dit jaar ook de maandag- en donderdagmiddag als mogelijke speelmomenten opgenomen. Schrijf je snel in, want de animo voor dit gezellige KNLTB-herfsttoernooi is altijd groot. We zien je graag in Welsum! Uiteraard wordt er rekening gehouden met de richtlijnen van RIVM, KNLTB en de veiligheidsregio inzake COVID-19.Waar: Tennispark van S.V. Welsum, Kerklaan 22a, 8196 KW Welsum. Wanneer: 25 t/m 31 oktober 2021Organisatie: Herbert Bon-hof en Ad Ordelmanwww.toernooi.nl 40plus@tenniswelsum.nl
Ma. 25 oktober, 08:00 + meer data Tennispark S.V. Welsum
      Kerklaan 22a
meer...
  VORIGE
VOLGENDE  
activiteit aanmelden