Overig
Er is van alles te doen in Olst-Wijhe. Vind hier een breed aanbod aan activiteiten.
Zoeken
Datum  
Voorleesuurtje Bibliotheek
Wij lezen de kleintjes voor uit de geweldigste kinderboeken uit de bieb. Ontmoet andere ouders, laat je kinderen spelen en ga weer naar huis met een vracht nieuwe boeken! Je kunt kinderen niet vroeg genoeg in aanraking brengen met lezen en met boeken. Kinderen die al heel jong gewend raken aan boekjes, hebben later een geweldige voorsprong in hun taalontwikkeling. Ze spreken beter, kunnen verhalen navertellen en leren gemakkelijker lezen en schrijven. Kom je met je baby, peuter of kleuter naar het Voorleesuurtje? • Het is gratis • Het is elke week • Het is gezellig • Het is in de bibliotheek • We zetten ge-wel-dige koffie • Geen CoronaCheck nodig Goed om te weten: je kind is tot 18-jarige leeftijd gratis lid van de Bibliotheek. Je kunt je kind al als baby aanmelden en krijgt dan een BoekStartkoffertje cadeau!
Wo. 31 augustus, 10:00 + meer data Bibliotheek Olst
      Jan Schamhartstraat 5f
meer...
Sportief Feestje - 12,5 jarig bestaan BOSOM
BOSOM bestaat 12,5 jaar! Dat vieren we met een sportief feestje op 1 september 2022 bij Sporthal De Hooiberg in Olst. Programma: 09.15 uur - Ontvangst & Opening 09.30 uur - Maak kennis met Sport & beleving. Cognitieve fitness, MBvO, Gymnastiek, Curling, Koersbal, Sportief Wandelen 10.45 uur - Workshop van Olga Commandeur, bekend van Nederland in Beweging.
Do. 01 september, 09:00 Sporthal Hooiberg
       Hooiberglaan 11
meer...
Workshop 'Een Steekje Los'
Workshop ‘Een Steekje Los?’ Donderdag 29 september van 10.30-12.00uur Bij: Ut Huus, Jan Schamhartstraat 5 in Olst Spelleiders van het spel ‘Een Steekje Los?’ gaan graag met je in gesprek over kwetsbaarheid en kwaliteit van leven. Het spel heeft verschillende thema’s zoals: thuis, vrije tijd en sociale contacten. Het spel wordt gebruikt om ervaringen uit te wisselen en elkaar beter te leren kennen. Aanmelden kan via: zelfregie@vriendendienstendeventer.nl Of via: 0570-613747, geef daarbij aan dat het om ‘Een Steekje Los?’ in Olst gaat.
Do. 29 september, 10:30 Ut Huus
      Jan Schamhartstraat 5
meer...
Lezing Bastiaan Brink
Bastiaan Brink was tot voor kort een begenadigd pianist en componist die met zijn uitvoering van nieuwe muziek mensen wist te raken. Tot hij door een storing in zijn motoriek het spelen en componeren vaarwel moest zeggen. Waarmee hij niet alleen zijn werk en zijn passie, maar ook het kompas in zijn leven verloor. Op zoek naar een nieuw kompas ging hij reizen en schrijven. Het resultaat daarvan is een literair debuut van een uitzonderlijk niveau. Met zijn teksten roept hij beelden op waarbij de lezer het gevoel heeft deelgenoot te zijn van de reis. En met zijn beelden, het boek bevat adembenemend mooie foto’s, roept hij verhalen op waarbij woorden tekort schieten. Tijdens de lezing vertelt Brink over zijn voorgeschiedenis als musicus, het ontstaan van het boek en doet hij een poging om schoonheid in woord, beeld en muziek te vangen en met het publiek te delen.
Vr. 18 november, 19:30 Holstohus
      Jan Schamhartstraat 5
meer...
  Vorige
Volgende