Evenementen
De gemeente Olst-Wijhe kent jaarlijks allerlei evenementen met een rijke variatie aan uitingen, die druk bezocht worden door eigen inwoners en gasten uit heel Nederland. Feesten, voorstellingen en uitvoeringen, op podia en in de natuur.
Zoeken
Datum  
Zomerfeesten Wesepe 2022
Jaarlijks feest voor jong en oud met een zeer gevarieerd programma. Zie voor het programma de website www.zomerfeestenwesepe.com
Vr. 19 augustus, 14:00 + meer data Feestterrein
      Dominee E. Kreikenlaan
meer...
Sportief Feestje - 12,5 jarig bestaan BOSOM
BOSOM bestaat 12,5 jaar! Dat vieren we met een sportief feestje op 1 september 2022 bij Sporthal De Hooiberg in Olst. Programma: 09.15 uur - Ontvangst & Opening 09.30 uur - Maak kennis met Sport & beleving. Cognitieve fitness, MBvO, Gymnastiek, Curling, Koersbal, Sportief Wandelen 10.45 uur - Workshop van Olga Commandeur, bekend van Nederland in Beweging.
Do. 01 september, 09:00 Sporthal Hooiberg
       Hooiberglaan 11
meer...
Sportief Feestje 12,5 jarig jubileum BOSOM
Bosom bestaat 12,5 jaar en dat vieren we met een sportief feestje Maak kennis met sport en bewegen. Aansluitend workshop van Olga Comandeur (bekend van Nederland in beweging) deelname is gratis mede gesponsord door Plus van den Hoven
Do. 01 september, 09:30 Sporthal de Hooiberg Olst
      Hooiberglaan 11
meer...
Wiejese Diekdagen
Het eerste weekend van september is het weer zover. Hét weekend van de Wiejese Diekdaegen. Muziek, feest, vele activiteiten, een hapje en een drankje maar vooral gezelligheid. De voorbereidingen zijn in volle gang om er dit jaar na twee jaar afwezigheid een dolle boel van te maken. Zorg dat je er bij bent en dompel je ook onder in de Diekdaegen! Op de zaterdag is de Diekmarkt XL rommelmarkt dit jaar ook weer groots aanwezig. We struinen met zijn allen van 08.00 tot 15.30 weer over gezelligste rommelmarkt van Overijssel. Heerlijk snuffelen tussen de mooie spullen, Dat ene toffe vaasje vinden of gewoon op zoek naar die verloren gewaande Rembrandt. Het kan allemaal op de Diekmarkt XL. En voor de prijs hoef je het niet te laten liggen. Wil je zelf je spullen te verkopen? Ook dan ben je van harte welkom! Meld je dan snel en gemakkelijk aan via www.diekdaegen.nl/diekmarkt-xxl. Inschrijven kan tot en met 21 augustus 2022. En hoe eerder des te meer minder je betaalt voor je plek (een plek heb je al vanaf €15,-). Wacht bovendien niet te lang met inschrijven want vol is vol! Hou dan ook de website goed in de gaten. Daar geven we aan of er nog een plek is! Je krijgt er maar liefst 5 meter ruimte voor! Bij het aanmelden kun je aangeven of je ook een kraam wil huren. Net zoals voorgaande edities kunnen kinderen gratis hun spulletjes uitstallen rond de Nicolaas kerk. Dat is nog eens lekker zitten. Wij zien geen reden om je zolder zo vol te laten met al die ongebruikte spullen. We zien je dan! Nog vragen? Kijk dan op www.diekdaegen.nl/diekmarkt-xxl of mail naar rommelmarkt@diekdaegen.nl
Za. 03 september, 07:30 + meer data Centrum Wijhe
      Langstraat 12
meer...
Oktoberfeesten met DJ Eve
DJ Eve draait een breed repertoire, wat me muziekvoorkeur ook is: vraag het aan en ze draait het. En..... er kan gedanst worden!
Za. 08 oktober, 19:30 Eetkamer 'Hier is ut'
      Jan Schamhartstraat 5
meer...
Oktoberfeesten Schlagerfestival
Zin in een avond met echt schlagers? Dan ben je hier op de juiste plek. Met schlagerzanger Arjan Venemann en DJ Wesley maken we er één groot feest van.
Vr. 14 oktober, 19:30 Holstohus
      Jan Schamhartstraat 5
meer...
Oktoberfeesten met Colored Monkeys
Een te gek optreden van de Colored Monkeys met voorafgaand Monkey Jam: een echt muziekfestijn.
Vr. 21 oktober, 19:30 Holstohus
      Jan Schamhartstraat 5
meer...
Anton Pieck Winterfestijn
Op zaterdag 17 december 2022 is het zover, het jaarlijkse Anton Pieck gebeuren! Een winters festijn in de geest van de fantasierijke wereld van de bekende kunstenaar Anton Pieck van begin 19e eeuw. Het centrum van Olst is dan vanaf 16.00 uur gevuld met straattheater, oude ambachten, muziek en sfeervolle kraampjes. Het doel is, samen met spelers, ondernemers en verenigingen een gezellig en sfeervol evenement neer te zetten. Wil je meedoen? Meld je aan via antonpiekwinterfestijn@gmail.com.
Za. 17 december, 16:00 Centrum Olst
      Aaldert Geerstraat en omgeving
meer...
  Vorige
Volgende