Actief
In Olst-Wijhe bruist het van actieve mensen die in beweging blijven door te sporten, bewegen, in de natuur te verblijven of als vrijwilliger steun bieden. Olst-Wijhe is een rijke gemeenschap met een veelvoud aan activiteiten in alle kernen van de gemeente.
Zoeken
Datum  
Vitaal Ouder 2024
Maandag 8 januari 2024 van 10:00 tot 11:30 uur starten we weer met Vitaal Ouder in de Theaterzaal van het Holstohus. Om de twee weken maken we op de maandagochtend de theaterzaal in het Holstohus helemaal vrij om onder andere indoor curling, koersbal en kanjam te spelen. Naast deze activiteiten zijn er ook mogelijkheden voor andere sport- en spelactiviteiten. We beginnen met een kopje koffie of thee. Nieuwsgierig of heb je vragen? Hoeseb Yakob | Buurtsport- & Jongerencoach 06 - 39 46 22 27 h.yakob@uthuus.nl
Ma. 24 juni, 10:00 + meer data Holstohus
      Jan Schamhartstraat 5
meer...
Labor fietstocht
Labor Fietstocht 2024 Op zondag 30 juni a.s. organiseert Plattelandsvereniging Labor Wesepe-Averlo haar jaarlijkse fietstocht voor het hele gezin. Leden maar ook niet leden en kinderen zijn van harte welkom. Deelname is gratis. De fietscommissie is erin geslaagd om een fraaie route uit te zetten door Salland. Laat u verrassen door de prachtige natuur en landschappen in Salland. De tocht start is om 11.15 uur vanaf het kerkplein aan de Ds. E. Kreikenlaan te Wesepe. Onderweg is er een tussenstop en wordt er voor koffie met appelgebak gezorgd. De route zal niet te lang zijn, zodat de kinderen ook mee kunnen fietsen. Na afloop van de tocht, rond 15.00 uur staan de drankjes en de barbecue klaar. Voor fietsende leden is het eerste stukje vlees gratis. Daarna zal er een kleine bijdrage gevraagd worden. Het eindpunt is nog een verrassing. Niet fietsen, maar wel zin in de barbecue? Dan ben je vanaf 15.00 uur welkom op het eindpunt. Een berichtje naar info@laborwesepe.nl en u ontvangt een mail met daarop het adres van het eindpunt. Kortom een fietstocht voor jong en oud, gezinnen, leden en niet leden. Komt allen op zondag 30 juni en doe mee aan de Labor fietstocht 2024. Het zou leuk zijn als we met een grote groep, jong en oud op pad mogen gaan. Labor organiseert tal van activiteiten per jaargang in Wesepe. Lid worden? Het eerste jaar is gratis, daarna 15.00 euro per jaar.
Zo. 30 juni, 11:00 Kerkplein Wesepe
      Ds. E. Kreikenlaan
meer...
Rouw en verlies wandeling, Samen Verder
Ook in 2024 organiseren Stichting Evenmens en Maatschappelijk Werk de Kern een aantal rouw en verlies wandelingen met lotgenoten onder de naam Evenmens Samen Verder. Lotgenoten begrijpen wat je bedoelt en hoe verdriet kan voelen. Het zijn laagdrempelige wandelingen, op wisselende plekken in de gemeente, begeleid door opgeleide vrijwilligers. Waar mogelijk wordt afgesloten met een kopje koffie of thee.
Do. 19 september, 13:30 + meer data In de gemeente Olst-Wijhe
      X
meer...
  Vorige
Volgende