Actief
In Olst-Wijhe bruist het van actieve mensen die in beweging blijven door te sporten, bewegen, in de natuur te verblijven of als vrijwilliger steun bieden. Olst-Wijhe is een rijke gemeenschap met een veelvoud aan activiteiten in alle kernen van de gemeente.
Zoeken
Datum  
Zomerprogramma Buutenshuus Bewegen én Beleven Olst
Ma 18 juli: creatief met Christien We gaan wat moois maken met kunstenaar Christien de Jong die de kinderen misschien al wel kennen van workshops op school (bijvoorbeeld tijdens de culturele veldtocht). Christien maakt mooie dingen van papier en werkt ook met karton, plastic en andere mooie materialen. Wat we precies gaan doen blijft nog even een verrassing. Ma 25 juli: tafeltennis met een twist Tafeltennis kun je spelen op veel verschillende manier, bijvoorbeeld door rond om de tafel te spelen. We gaan ook behendigheidsspelletjes doen met batjes. En vooral veel spelen! Neem ook gerust je eigen batje mee! Ma 1 augustus: voetbal & hockey Met de kinderen overleggen we waar we mee beginnen en wat zij het leukst vinden om te doen. Kinderen zijn vaak verrassend genoeg net zo enthousiast en fanatiek over beide sporten. En zijn er voldoende kinderen kunnen de sporten ook naast elkaar gespeeld worden. Ma 8 augustus: strand- en grasveldspelen In Wijhe gaan we op de beachvelden spelen, beachvolleybal en beachvoetbal en we kunnen vast nog meer verzinnen! In Olst gaan we op het grasveld bij het plantsoen spelen. Badminton, beachtennis, neem vooral ook je eigen spelletjes mee! Ma 15 augustus: freerun en bootcamp Meer details hierover volgt.
Ma. 15 augustus, 10:00 Holstohus
      Jan Schamhartstraat 5
meer...
Zomerprogramma Buutenshuus Bewegen én Beleven Wijhe
Programmadetails Di 19 juli: creatief met Christien (10 - 12 uur) We gaan wat moois maken met kunstenaar Christien de Jong die de kinderen misschien al wel kennen van workshops op school (bijvoorbeeld tijdens de culturele veldtocht). Christien maakt mooie dingen van papier en werkt ook met karton, plastic en andere mooie materialen. Wat we precies gaan doen blijft nog even een verrassing. Di 26 juli: tafeltennis met een twist (10 - 12 uur) Tafeltennis kun je spelen op veel verschillende manier, bijvoorbeeld door rond om de tafel te spelen. We gaan ook behendigheidsspelletjes doen met batjes. En vooral veel spelen! Neem ook gerust je eigen batje mee! Di 2 augustus: voetbal & hockey (10 - 12 uur) Met de kinderen overleggen we waar we mee beginnen en wat zij het leukst vinden om te doen. Kinderen zijn vaak verrassend genoeg net zo enthousiast en fanatiek over beide sporten. En zijn er voldoende kinderen kunnen de sporten ook naast elkaar gespeeld worden. Di 9 augustus: strand- en grasveldspelen (10 - 12 uur) In Wijhe gaan we op de beachvelden spelen, beachvolleybal en beachvoetbal en we kunnen vast nog meer verzinnen! In Olst gaan we op het grasveld bij het plantsoen spelen. Badminton, beachtennis, neem vooral ook je eigen spelletjes mee! Di 16 augustus: freerun en bootcamp (10 - 12 uur) Meer details hierover volgt.
Di. 16 augustus, 10:00 Sporthal De Lange Slag
      De Lange Slagen 29
meer...
IJsselsportkamp
In de laatste week van de zomervakantie pakken we groots uit met de 10e editie van het IJsselsportkamp. Dat vieren we met maar liefst drie dagen vol activiteiten voor kinderen. Meer details, prijzen en opgave vind je via: www.uthuus.nl/ijsselsportkamp.
Ma. 22 augustus, 09:00 + meer data SPOC
      De Lange Slagen 29
meer...
Sportief Feestje 12,5 jarig jubileum BOSOM
Bosom bestaat 12,5 jaar en dat vieren we met een sportief feestje Maak kennis met sport en bewegen. Aansluitend workshop van Olga Comandeur (bekend van Nederland in beweging) deelname is gratis mede gesponsord door Plus van den Hoven
Do. 01 september, 09:30 Sporthal de Hooiberg Olst
      Hooiberglaan 11
meer...
1 en 2 Oktober 2022, Tour du Wijhe
Wij hebben 3 wandelroutes uitgezet door Wijhe. Je kunt kiezen of je de 5, 10 of 15 kilometer loopt. Tijdens deze wandeltocht kom je langs Hanno, dus zwaai even! In overleg met de gemeente Olst-Wijhe mogen wij 100 wandelaars tegelijk op een route hebben. Daarom starten we in tijdvakken. Je mag zelf je eigen tijdvak kiezen, maar vol=vol. Je kunt je inschrijven via https://inschrijven.nl/form/2022100151328-nl. De kosten zijn minimaal € 5,- per persoon, maar uiteraard mag je altijd meer geven. Tip: laat je sponsoren door familie en bekenden!
Za. 01 oktober, 08:00 + meer data Centrum Wijhe
meer...
  Vorige
Volgende